5 Şubat 2011 Cumartesi

KISSADAN HİSSE :)))))))))))



Her şeyin bir fiyatı, her insanın bir değeri vardır. Fiyatı olmayan eşyaya çöp, değeri olmayan insana giderken kapıyı ört denir!

*Evinin güvenliğini alarm taktırarak değil, evden çıkarken koridorun ışığını açık bırakarak sağlayan insana "Türk" denir :)))))))))))))

*Ayrılan sevgilinin “sen daha iyilerine layıksın” yalanıyla, esnafın “abi dükkanın önüne park etme mal gelecek şimdi” yalanı kıyasıya yarışır

*Türk usulü tamirat beşe ayrılır: 1-) İçini açıp üflemek, 2-) Vurmak, 3-) Kapatıp açmak 4-) Sallamak, 5-) Defalarca bu son denemem demek:)

*hayat işte... uykun gelsin diye hayaline giren koyunları, uykun kaçsın diye hayatına giren öküzleri sayarsın...

*Otobüs veya minibüste yolcu inerken ''ağır ağır kaptan, inen var'', inince ''devam et kaptan'' diyen kişi halk kahramanıdır bence...

*Bilim adamı olsam ömrümü "kombili evde duş alırken, mutfakta musluk açıldı diye suyun aniden soğuk akması" problemini çözmeye adardım.

*Yasalar tıpkı sosis gibidir, nasıl yapıldıklarını bilmemek daha iyidir :)))

*Biten bir aşkın hemen ardından bir başkasıyla başlayan şeyin adı, ilişki değil çelişkidir :))))))

*Televizyonda “gerçekleri yansıtmıyor, her şeyi çarpıtıyor” diye protesto edilecek tek bir iş var; o da “Ulusa Sesleniş” :))))

*Melih Gökçek'in hala "...bizden önceki dönemden kalan borçlar yüzünden" gibi cümleler kurabilmesi ilginç. Senden önce orada Hititler vardı :))))))))))

*Biz içiyoruz ama nedense hep hükümetin kafası güzel oluyor..Alkolü yasaklayacağınıza Badem Bıyığı yasaklayın, belli ki iyi kafa yapıyor :))))))))))))))

*Ey baba kişisi not et, "bir eve peluş oyuncak girmişse, bil ki kızın sevgili yapmıştır :)))))))

*Bir bakan "Hayat Seks'ten ibaret değildir" diyor, diğer bakan Ukrayna'ya vizeyi kaldırıyor :))))))))))

*Peynir ekmek yersen gariban olursun ama ekmeğin üzerine peynir koyup bi de üstüne kürdan saplarsan sosyete olursun.. :))))))))